Verkoopmedewerker / Interieuradviseur

Ben jij een gedreven verkoop(st)er en ben je razend enthousiast over interieuradvies? Dan kun jij vol enthousiasme en inspiratie aan de slag bij de leukste Woonbeurs van West-Friesland in Oosterblokker nabij Hoorn!

Wij zoeken een enthousiaste verkoopmedewerkster met oog voor inrichting, die ervaring of een opleiding heeft in de woonbranche. Van nature ben je energiek, gastvrij en je toont initiatief.

Wie zijn wij?

De Westfriese Beurs in Oosterblokker bestaat bijna veertig jaar. Recent zijn wij vernieuwd waardoor onze winkelvloer van 5000m2 voornamelijk hagelnieuwe merkmeubelen bevat van merken als By-Boo, Eleonora, HSM collection, Claudi, Dutchbone, PTMD, Richmond, Vermeer meubelen, ZThall, Nix design, Mattz, Seven, etc. Samen met leuke accessoires, de nieuwste stoffen en heel veel meubelen op voorraad zijn er volop mogelijkheden om jouw klant van advies te voorzien. We volgen natuurlijk ook graag de laatste trends en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

Over de functie

Het gaat in de functie om het persoonlijk adviseren van je klanten bij de aanschaf van hun nieuwe inrichting, daarnaast moeten we gezamenlijk de winkel up to date houden, aanvullen en stylen, Ook moeten de verkooporders administratief verwerkt en besteld worden en dien je te assisteren in het logistieke proces.

De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Werkdagen zijn in overleg maar op zaterdag en feestdagen werken vind je leuk want je weet dat dan jouw klant gaat beslissen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent representatief en kunt zelfstandig werken;
 • Je bent klantgericht;
 • Je hebt ervaring in de woonbranche;
 • Je bent op de hoogte van de laatste interieurtrends;
 • Je hebt ervaring met verkoop;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Werken op zaterdag vind je leuk want dan moet het gebeuren.
 • Affiniteit met internet en social media is een pré.

Wat bieden wij?

Samen met ons enthousiaste, dynamische team werk je in een energieke werkomgeving met een informele, open cultuur. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en jezelf te laten horen. Jouw expertise helpt ons namelijk onze winkeluitstraling naar een nog hoger niveau te tillen.

Je krijgt van ons een passende beloning ( €2.250,- tot €2.750,- bruto op fulltime basis) , vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Solliciteer!

Word jij dolenthousiast van deze vacature en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie en foto o.v.v. ‘Vacature Verkoopmedewerker/ interieuradiviseur’ naar info@westfriesebeurs.nl .

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld 8%
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €2.250,00 per maand

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies