Banken

Bekijk hier onze banken, in diverse kleuren en stoffen

Kasten

Van industrieel tot landelijk en vintage. Bekijk ons aanbod!

Fauteuils

Prachtige en comfortabele fauteuils en loveseats

Claudi Outlet

Exclusieve kussens en bedding tot 50% korting!

Over ons

De Woonbeurs van Westfriesland

De Westfriese Beurs is de Woonbeurs van Westfriesland voor iedereen die zijn huis naar geheel eigen idee wil inrichten, industrieel, stoer, metropolitan luxe, New York loft of Hotel chique. Met leuke en luxe merken zoals, By-Boo, Eleonora, Dutchbone, HSM collection, Claudi cushions, Sevn, Ztahl, Vermeer meubelen, Richmond interiors, Nix design, PTMD, WenW zitmeubelen en vele andere kunnen we je helpen om je woning zo in te richten dat jij je 100% thuis voelt! 

Op smaak gemaakt

Staat jouw perfecte bank, stoel of tafel er niet tussen? Wij laten deze op maat voor jou maken!

De boomstamtafels uit 1 stuk zijn er in allerlei vormen en maten, met bladen tot wel 10 centimeter dik. Loodzwaar, maar gelukkig kunnen wij ze ook voor jou bezorgen. Kies de poot die jij mooi vindt, of je nou een houten onderstel wilt of een zwarte metalen voor een industrieel interieur. Ook deze zijn er in diverse varianten.

Onze nieuwe banken en stoelen zijn in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar, ook in leer! Zo kun je bijvoorbeeld twee van je stoelen bij de bank matchen en de andere twee een leuke contrasterende kleur geven. Bijpassende poefen zijn ook mogelijk. De banken zijn in diverse maten verkrijgbaar, diverse modellen wel tot 4,5 zits. Soms zijn zelfs de poten aan te passen.

Service Iproteqt

Om jouw nieuwe bank en/of stoelen te beschermen raden wij de service van Iproteqt aan. Met deze extra service zijn jouw meubels 3 jaar lang beschermd tegen vlekken (altijd handig) én heb je garantie op het gehele meubel - dus ook als je bank bijvoorbeeld piept of kraakt. Als er onverhoopt toch een vlek op je bank verschijnt na het impregneren, dan komt een servicemedewerker van Oranje Furniture Care bij jou aan huis om de vlek eruit te stomen. Dat is pas service.

Bijzondere woonartikelen

Wij zijn continu voor jou op zoek naar bijzondere woonartikelen en accessoires zodat jij jouw huis een eigen stijl kunt geven met deze unieke items. Zo wordt meubels shoppen een heus avontuur! Je zult je dan ook niet vervelen op onze inspirerende winkelvloer van ruim 5000m2. Wij kunnen jou helpen op jouw zoektocht voor een leuk, eigentijds stoer, industrieel, Hotel Chique of metropolitan luxe dat compleet bij jou past.

Maatregelen in het kader van het coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal. Ook wij van de Westfriese Beurs nemen de nodige maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en volgen de ontwikkelingen op de voet.

 

Maatregelen in het kader van het coronavirus

Onze merken

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies