De schatkamer van West-Friesland

Met de populariteit van de Scandinavische woonstijl zijn woonartikelen steeds meer op elkaar gaan lijken. Je wilt echter voorkomen dat jouw huiskamer hetzelfde eruit ziet als die van je buurvrouw. Door het contrast van nieuw met vintage maak je jouw interieur spannender, persoonlijker en warmer. Een authentiek interieur zul je immers nooit bereiken met alleen nieuwe spullen. 

Je bent van harte welkom bij de Westfriese Beurs, de schatkamer van West-Friesland vol met authentieke woonartikelen en accessoires waarmee jij van jouw huis een thuis kan maken.

foto2
foto1
3-DEF-FB

AUTHENTHIEK WONEN DOE JE ZO

Hoe maak je van jouw huis een echt thuis? En waar vind je al die mooie woonartikelen? Onze stylisten brengen nieuwe en echt vintage artikelen samen in inspirerende settings. Contrast maakt spannend. Maar wat is dat nu, echt vintage? Vintage woonartikelen zijn items die meer dan 30 jaar oud zijn en een verhaal hebben. Deze unieke woonschatten en vele andere mooie spullen voor je interieur vind je bij ons in de schatkamer van West-Friesland. Kom langs, laat je inspireren en kijk af van de stylisten. Start met authentiek wonen. Start met het creëren van jouw eigen thuis.

Heb jij een woonschat in huis die je wilt verkopen?

Wij helpen je hier graag bij. Onze stylisten zorgen ervoor dat jouw woonartikel tot zijn recht komt in een van de gestylde settings of gepresenteerd wordt bij soortgelijke artikelen. Wij zijn altijd opzoek naar bijzondere woonschatten. Verras ons met jouw artikelen.

stap1

Taxatie

Alles begint met waardebepaling. Als je een woonartikel via ons wilt verkopen beoordelen wij het artikel op basis van de door jou ingestuurde foto's. Wat is de staat? Is het een bepaald merk? Is het vintage? Is het een echte woonschat? Onze ervaren taxateurs prijzen jouw woonschat op waarde.

stap2

Presentatie

Onze stylisten creëren unieke combinaties van nieuwe en oude artikelen. Het geeft een huis warmte en karakter. De waarde van jouw woonschat wordt in deze settings versterkt. Schatzoekers raken geïnspireerd en zien hoe jouw woonartikel zou kunnen passen in hun eigen interieur.

stap3

Verkoop

Verkopen doen we samen. Jouw unieke woonartikel komt in onze schatkamer beter tot zijn recht en wordt hoger op waarde geschat. Onze verkopers helpen je graag bij het verkopen van jouw artikel. Over de opbrengst zijn we transparant. Die delen we eerlijk: 60% voor jou en 40% voor ons.

Unieke combinatie van oud en nieuw

Laat je inspireren en kom langs bij de Westfriese Beurs in Oosterblokker.

KOM SCHATZOEKEN

Adres
De Westfriese Beurs
Oosterblokker 10-12
1696 BH Oosterblokker

Telefoon 0229 - 26 22 75

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:30 uur

Zaterdag:
9:00 tot 17:00 uur

Adres
Tutto Woonstijl
Kerkplein 23
1777 CD Hippolytushoef

Telefoon 0229 - 26 22 75

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag
9:30 tot 17:00 uur

Zaterdag:
9:30 tot 16:00 uur