facebook
twitter

De Westfriese Beurs

De Westfriese Beurs is gevestigd in het Noord Hollandse Oosterblokker, vlakbij Hoorn en 35 minuten rijden van Amsterdam. Al 35 jaar zijn wij hét adres voor het kopen en verkopen  van nieuwe, Outlet, Vintage, Retro en Design meubelen & artikelen. Kom kopen en verkopen bij uw marktplaats om de hoek.

Dagelijks worden er nieuwe, gebruikte, retro, vintage, design en outletmeubelen aangeleverd voor verkoop in consignatie. Hierdoor blijft het assortiment iedere dag vernieuwend. Denk aan vitrinekasten en meubels in de breedste zin van het woord. Artikelen die in onze Outletafdeling terecht komen maar ook unieke vintage items zijn bij ons te vinden. Om welk artikel het ook gaat en van welk materiaal deze ook gewenst is, de Westfriese Beurs heeft het. 

Tarieven en uitleg over verkoop van uw artikelen

Wanneer u uw te verkopen artikelen bij de Westfriese beurs te koop aanbied, taxeren wij het artikel (gratis) en bepalen in overleg met u een reële vraagprijs met als doel de goederen binnen een maand te verkopen voor u. De goederen staan dan bij ons in consignatie en indien het artikel is verkocht, ontvangt u 60% van het verkoopbedrag minus stageld van €2,50 per maand. Indien de artikelen binnen een maand verkocht zijn, betaalt u geen stageld.

U kunt nieuwe en tweedehands artikelen verkopen en we zijn altijd op zoek naar vintage, design, retro en brocante artikelen. De afdeling platte televisies is ook weer op zoek naar mooie modellen..


* Zorg er zelf voor dat uw te verkopen artikelen in goede staat zijn zodat ze direct verkocht kunnen worden. Goederen die beschadigd of versleten zijn, nemen wij helaas niet aan.

* Op elektrische apparatuur en klokken geven wij 2 weken garantie, alvorens we het tegoed uitbetalen.

* Gekochte goederen kunt u bij ons contant, met PIN of met VISA/Mastercard betalen.

* Goederen kunnen tegen vergoeding gehaald en gebracht worden door heel Nederland. Voor het halen/brengen van piano's geldt een toeslag.

* De te koop gestelde goederen blijven 3 maanden op de beurs staan. Indien de goederen daarna nog verkoopbaar zijn, kan de verkooptermijn worden verlengd.

* Wij kunnen op geen enkele wijze een minimum opbrengst garanderen.

* De artikelen worden door ons getaxeerd op de bij ons geldende marktprijs.

* U kunt zelf controleren of uw artikel is verkocht door te bellen naar 0229-262 275.   Kies optie 1 en houd uw artikelnummer bij de hand.