facebook twitter
printerest instagram


De Westfriese Beurs is de grootste schatkamer van West-Friesland vol met authentieke woonartikelen en accessoires waarmee jij van jouw huis een thuis kan maken.

De unieke combinatie van echte oude en hagelnieuwe meubels en woonaccessoires voor een vriendelijke prijs.

Maak jouw huis echt uniek
Met de populariteit van de Scandinavische woonstijl zijn woonartikelen steeds meer op elkaar gaan lijken. Je wilt echter voorkomen dat jouw huiskamer hetzelfde eruit ziet als dat van je buurvrouw. Door het contrast van nieuw met vintage maak je jouw interieur spannender, persoonlijker en warmer. Een authentiek interieur zul je immers nooit bereiken met alleen nieuwe spullen. Hoewel je met outlet meubels van merken als Richmond en ByBoo de fantastische basis van je interieur kunt leggen, vind je bij de Westfriese Beurs naast nieuwe en outlet meubels ook echte oude spullen. Nostalgische artikelen die het fijne gevoel van vroeger oproepen met de kwaliteit van toen. Eyecatchers voor je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs je tuin. Het zoeken naar mooie combinaties is een avontuur. Wij helpen je bij je zoektocht. Laat je inspireren. Je bent van harte welkom bij De Westfriese Beurs, de schatkamer in West-Friesland vol met authentieke meubels en woonaccessoires waarmee jij van jouw huis een thuis kan maken.

We hebben veel vintage en tweedehands om door te struinen, maar bijvoorbeeld ook lange boomstamtafels, industriële kasten, zachte banken, heerlijke fauteuils en prachtige tuinmeubels.

Tarieven en uitleg over verkoop van uw artikelen
Wanneer u uw te verkopen artikelen bij de Westfriese beurs te koop aanbied, taxeren wij het artikel (gratis) en bepalen in overleg met u een reële vraagprijs met als doel de goederen binnen een maand te verkopen voor u. De goederen staan dan bij ons in consignatie en indien het artikel is verkocht, ontvangt u 60% van het verkoopbedrag minus stageld van €2,50 per maand. Indien de artikelen binnen een maand verkocht zijn, betaalt u geen stageld.LET OP: 

 - Zorg er zelf voor dat uw te verkopen artikelen in goede staat zijn zodat ze direct verkocht kunnen worden. Goederen die beschadigd of versleten zijn, nemen wij helaas niet aan.

- Op elektrische apparatuur en klokken geven wij 2 weken garantie, alvorens we het tegoed uitbetalen.

- Gekochte goederen kunt u bij ons contant, met PIN of met VISA/Mastercard betalen.

- Goederen kunnen tegen vergoeding gehaald en gebracht worden door heel Nederland. Voor het halen/brengen van piano's geldt een toeslag.

- De te koop gestelde goederen blijven 3 maanden op de beurs staan. Indien de goederen daarna nog verkoopbaar zijn, kan de verkooptermijn worden verlengd.

- Wij kunnen op geen enkele wijze een minimum opbrengst garanderen.

- De artikelen worden door ons getaxeerd op de bij ons geldende marktprijs.

- U kunt zelf controleren of uw artikel is verkocht door te bellen naar 0229-262 275. Kies optie 1 en houd uw artikelnummer bij de hand.

WIJ WAARDEREN UW SPULLEN EN DAT U AAN ONS DENKT, 
MAAR HELAAS NEMEN WIJ HET VOLGENDE NIET MEER IN:·

Witgoed - Fietsen - Losse matrassen/1-persoonsbedden - Speelgoed en kindermeubelen - Sporttoestellen (behalve hometrainers) - Kleden - Audio/DVD spelers, cassettes, video's - Tuinmeubelen en -gereedschap - Krantenbakken - Klokken

industrieel en vintage