Filters

Hoogte
Kleur
Prijs
Merk

KASTEN

Of een kast nou functioneel moet zijn en vooral als opberger dient, of dat de kast een toevoeging aan het interieur is; voor ieder soort kast kunt u terecht bij de Westfriese Beurs. Ons assortiment bestaat uit boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, tv-meubels en nog veel meer. Bekijk alle kasten in onze webshop of kom langs in onze showroom.

Een kast is niet alleen heel praktisch en biedt veel ruimte om spullen in op te bergen, maar ook een mooie toevoeging aan het interieur. Een kast kan erg sfeerbepalend zijn. Bij de Westfriese Beurs hebben we daarom ook kasten in diverse formaten, stijlen, kleuren en materialen. Voor ieder interieur hebben we de juiste kast. Ons assortiment kasten bestaat uit deze type kasten:

Bekijk alle kasten in onze webshop en bestel eenvoudig de kast waar u naar zocht.

Kies de juiste kast

Welke kast goed bij u past, is afhankelijk van het doel van de kast. Dient deze als opbergkast voor servies? Of wilt u hier uw kleding in kwijt? Daarnaast zijn er ook kasten als tv-meubels en nachtkastjes die weer een heel ander doel hebben. Wat u ook wilt opbergen, in een kast van de Westfriese Beurs kunt u alles kwijt! We hebben een ruim assortiment aan kasten in diverse stijlen, kleuren, afmetingen en materialen. U kunt de kasten via de webshop bekijken of in het echt bewonderen in onze ruime showroom. Daar staan alle kasten opgesteld en kunt u bekijken of de kast wel echt bij uw wensen en smaak past.

Veel opbergruimte dankzij een kast

Voor elke ruimte in huis bestaat er een kast. Het belangrijkste is dat het functioneel is en geschikt is voor hetgeen u erin wilt opbergen. Het is belangrijk dat u bij uw keuze ook rekening houdt met de ruimte waarin de kast terecht komt. Daarnaast moet een kast natuurlijk ook mooi zijn. De Westfriese Beurs heeft kasten van verschillende bekende merken zoals Dutchbone en Richmond. Maak van uw kast het pronkstuk van uw interieur.

De Westfriese Beurs biedt veel keuze. Bekijk ons volledige assortiment aan kasten online en bestel uw ideale kast via de webshop. Het is ook mogelijk om de kast in de showroom te bekijken. We helpen u graag verder.