Filters

Onderhoud
Soort accessoire
Hoogte
Kleur
Prijs
Merk

ACCESSOIRES

Wat is een huis zonder accessoires? Maak uw woning helemaal af door en mooi af te stylen met de accessoires van de Westfriese Beurs. Kussens, spiegels, kleden en vazen; voor de mooiste accessoires bent u hier aan het goede adres. Bestel de accessoires die bij uw interieur passen eenvoudig via onze webshop of kom langs in de showroom om uw woonaccessoires uit te zoeken.

Beeld bulldog - teak wortelhout

Beeld bulldog - teak wortelhout

AJ-DOG 80x35x60 Naturel Teak wortelhout

€209,70
Beeld eend

Beeld eend

AJDB UF 12x18x44 Wit Bamboe

€25,20
Beeld eend

Beeld eend

AHD3 15x20x43/13x17x33/10x12x22 White wash Bamboe

€36,90

Als het gaat om woonaccessoires dan is er eindeloos veel keuze. De Westfriese Beurs heeft dan ook een zeer veelzijdig aanbod aan de mooiste accessoires. In onze webshop vindt u producten van merken als By-Boo, Dutchbone, Richmond en HSM Collection. Dankzij deze woonaccessoires maakt u van uw huis een thuis.

Woonaccessoires in diverse stijlen

Met de juiste woonaccessoires krijgt iedere ruimte in huis meer uitstraling. Welke woonstijl u ook heeft, voor iedere stijl hebben wij woonaccessoires die er perfect bij passen. Van houten woonaccessoires voor een landelijke woonstijl, tot stoere stalen producten die passen bij een industriële woonstijl. Wat uw stijl ook is, u vindt de mooiste woonaccessoires bij de Westfriese Beurs.

Ruim assortiment woonaccessoires

Wanneer u woonaccessoires gaat shoppen, wilt u wel voldoende keuze hebben. Gelukkig kunnen wij u meer dan genoeg opties bieden. Sierkussens, plaids, dekens, vloer- en wandkleden, spiegels, schilderijen en klokken zijn slechts een greep uit onze collectie woonaccessoires. Ook voor vazen en bloempotten, kandelaars en windlichten en kamerschermen kunt u bij de Westfriese Beurs terecht. Bekijk ons ruime assortiment online in de webshop en bestel de woonaccessoires die bij uw smaak passen. Zijn er producten die u liever eerst in het echt bekijkt? Ook dan is mogelijk. In onze grote showroom kunt u alle producten in het echt bekijken, voelen en ervaren.

Woonaccessoires maken het verschil

Woonaccessoires maken het interieur niet alleen mooier, maar ook persoonlijker. Durft u met grote meubels niet uit te pakken qua kleuren en vormen, dan zijn woonaccessoires hier een goede oplossing voor. Opvallende kleuren, speciale materialen en interessante designs; u kunt met accessoires net iets meer uitpakken. Grote woonaccessoires die snel een groot verschil maken in uw huis, zijn vloerkleden. Heeft u een rustige basis, ga dan voor een opvallend kleed. Is de inrichting meer uitgesproken, dan voegt een basis vloerkleed rust toe aan het geheel.

Bestel uw favoriete woonaccessoires snel en gemakkelijk via de webshop of kom langs in onze showroom.