By-Boo, Makes a Home!

‘Maak van je huis je thuis’ By-Boo is een jong en dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag. Het merk staat voor stijlvolle en eigentijdse producten in de vorm van klein meubelen, woonartikelen en accessoires. Het assortiment varieert continu en speelt zo in op de musthaves van nu. De artikelen van By-Boo zijn de finishing touch voor elk interieur en woonstijl.

Net even anders.

By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje. Zij haken in op actuele woontrends, maar geven er altijd nèt even een andere draai aan. Ze durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie.

Plaats nu je bestelling!

De Westfriese Beurs is een premium By-Boo dealer en heeft een groot deel van de By-Boo collectie op voorraad, waardoor de bestelling vaak binnen 24 uur geleverd kan worden. Ook voor inspiratie kun je bij de Westfriese Beurs terecht, dit woonwalhalla biedt de nieuwste trends en de leukste ideeën voor jouw interieur, zodat jij je weer helemaal thuis voelt in je eigen woning.

Benieuwd naar alle By-Boo meubels? Bekijk onze website!

Wij zijn premium dealer met een combinatie shop van By-Boo, Eleonora, Mattz en Sevn.

Deze collecties kan je ook live komen bewonderen in onze winkel in Oosterblokker. Wij staan graag voor jou klaar, dus mocht je vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je dan zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze merken

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies