facebook
twitter

Nieuwsbrief maart 2011; Tuinmeubelen, Facebook & Gooische vrouwen

Geplaatst op: mei 25th, 2012 door admin - 2 Reacties

Nu de film van de Gooische Vrouwen in première is gegaan denken wij terug aan de maand oktober. Wij werden gebeld door de producent van de serie Gooische Vrouwen met de vraag of wij voor haar het interieur van de film en de serie konden verkopen. “Natuurlijk,” zeiden wij enthousiast, “wanneer wil je het komen brengen?” “Morgen en overmorgen” zei de producent. Nu was Rijkswaterstaat die week nét het wegdek van de Oosterblokker aan het vernieuwen waardoor de WFB tijdelijk onbereikbaar was. Een ieder snapt natuurlijk dat we het toch supergraag wilde verkopen en zeiden tegen de producent dat we het met de uitvoerder zouden overleggen of er een uitzondering kon worden gemaakt. Dus wij op de fiets, op zoek naar de uitvoerder. Hij stemde in onder de voorwaarde dat het niet zou gaan regenen aangezien anders het nieuwe asfalt dan niet droog genoeg zou zijn. Het bleef gelukkig droog en de vrachtwagens konden over het nieuwe asfalt naar de WFB. Het was geweldig en de huiskamer van de Morero‟s kon worden nagebouwd, inclusief de biertap van Martin en de bloemenvaasjes van Cheryl.

In de maanden die volgden hebben wij ontzettend veel plezier aan onze nieuwe afdeling beleefd. Er zijn zoveel mensen komen kijken, al was het enkel om zich even Cheryl, Anouk, Willemijn of Claire te wanen. De dvd stond op, zodat iedereen direct de spullen kon herkennen vanaf de beelden. Het was hilarisch om te zien hoe Cheryl en haar vriendinnen koffie dronken uit kopjes die nu bij ons
te koop stonden. Wij hadden nooit kunnen bedenken dat we er zoveel positieve publiciteit door zouden krijgen. Het stond o.a. in de Flair en de Story. Zelfs Albert Verlinde vertelde tijdens RTL Boulevard dat de Gooische Vrouwen rekwisieten in de uitverkoop stonden op een beurs in Oosterblokker! U begrijpt dat we dan ook niet konden wachten totdat de film in première zou gaan.

21 output Nieuwsbrief maart 2011; Tuinmeubelen, Facebook & Gooische vrouwen Bijlage: Nieuwsbrief 03/2011

2 Reacties

 1. Patrick zegt:

  Hebben jullie binnenkort weer een deal met film rekwisieten?

  • admin zegt:

   We hebben momenteel de requisieten staan van de ‘Golden Girls’ en veel meubels uit het woonblad VT Wonen. Hou onze website, facebook en Twitter in de gaten voor de laatste nieuwtjes op dit gebied.

   Groeten, Gert Jan Westfriese Beurs

Laat een reactie over