Verthuizen: de interieurtrend van 2021

Verthuizen, ook wel ‘thuis verhuizen’ genoemd, is populair. Je verhuist dan niet naar een nieuwe woning, maar geeft je huidige woning een frisse nieuwe look. Of je nu geen woonruimte kunt vinden, er kinderen uit huis gaan of je als senior zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen. Er zijn genoeg redenen om jouw woning opnieuw in te richten met meubelen die écht bij jou passen. Daar speelt de huidige situatie uiteraard ook een rol bij.

Annemarieke adviseert

Bij de Westfriese Beurs verkopen we niet alleen meubelen, we adviseren ook bij het inrichten van woningen. Of het nu gaat om een verhuizing of een verthuizing: bij onze binnenhuisstyliste Annemarieke ben je aan het juiste adres. Samen met jou brengt ze jouw wensen en behoeften voor een nieuw thuis in kaart, inclusief kleuradvies, eventueel bijpassende accessoires en aandacht voor verlichting.

Meubels op maat

Is die ene leuke bank die je bij ons zag te groot voor in je huiskamer? Geen probleem! Onze nieuwe banken en stoelen zijn allemaal op maat te maken en verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Impregneren is ook zeker mogelijk, zo blijven ze mooi schoon en netjes! Met de all-in-house service krijg je overigens garantie op je gehele meubel voor drie jaar: onverhoopt piepende veren of ingezakte kussens zijn hiermee verleden tijd.

Onze prachtige boomstamtafels zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar, zowel in teakhout en acaciahout. Heb je liever een houten poot dan een zwart stalen onderstel? Dat is ook mogelijk. De zwart stalen onderstellen zijn in diverse varianten verkrijgbaar: een grote of kleine spinpoot, een X-poot, een U-poot en onder andere de ‘bridge’. Deze kun je bij ons in de winkel uitkiezen.

 

Wil jij verthuizen en wil je graag advies? Kom naar de Westfriese Beurs en laat je adviseren door onze styliste Annemarieke. Zij kan jouw huidige huis helpen omtoveren tot een droom thuis. Je kunt uiteraard ook even videobellen, gezien de huidige omstandigheden! Daarvoor bel je naar 0229 – 262 275.

Graag tot ziens, in goede gezondheid!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies