“Oosterblokker, daar zijn!” – Klant (maart 2020)

In deze bijzondere corona tijd gaat alles bij iedereen een beetje anders. Gelukkig krijgen we er met z’n allen weer meer een ritme in en kunnen we ook steeds meer dingen weer doen. Wij merken dat we weer vaker klanten krijgen die ‘’gewoon’’ even komen winkelen.

Natuurlijk was het bij ons ook rustig de eerste weken van de intelligente lockdown maar doordat wij veel ruimte hebben, voelden de mensen zich wel erg op hun gemak als ze bij ons aan het winkelen waren. Misschien daardoor kwamen er veel klanten binnen die al een poosje niet waren geweest.

Ze waren allemaal super verrast door alle veranderingen die onze Westfriese Beurs had gemaakt. We hebben echt zo veel complimenten gehad! Heel hartelijk bedankt daarvoor. Het gaf niet alleen Gert-Jan en mij maar ons hele team een goeie boost.

De herintredende klanten komen soms lekker op de fiets of juist van iets verder vandaan met de auto. Zo ook een meneer en mevrouw die echt al ons hele bijna 40-jarige bestaan langskomen. Ze zijn al op leeftijd, dik in de tachtig, dus ik bleef op gepaste afstand met de vraag: hoe het met ze gaat? Zij vertelden dat het goed met ze gaat, maar dat ze zich wel een beetje verveelden in deze saaie corona tijd waarin ze vooral binnen moeten blijven.

Toen meneer even weg was gelopen nam mevrouw mij in vertrouwen en zei zachtjes: ‘’ik mis ook jullie elke dag. We zijn naar Almere verhuisd voor de kinderen. Het is er zo saai en onpersoonlijk, daar moet je echt niet zijn!’’ Ik moest er hartelijk om lachen en begreep haar helemaal. Want waar is het mooier dan gewoon in West-Friesland, met haar Westfriese Beurs! Kom gezellig langs want het ziet er prachtig uit bij ons en wij volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen op onze ruim 5000 m2 winkelvloer.

Tot ziens in goede gezondheid,

Nella

By-Boo collectie in onze vernieuwde shop!

By-Boo collectie in onze vernieuwde shop!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies