5 praktische tips voor de inrichting van jouw huis

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Of ga je verhuizen en wil je het eens helemaal over een andere boeg gooien? Wij geven je vijf praktische tips voor jouw droom(t)huis!

1: Laat je inspireren!
Kom naar de Westfriese Beurs en loop een rondje door onze showroom. Je krijgt dan al snel een idee van welke kleuren, trends en materialen jou aanspreken. Online zijn er ook talloze inspirerende ideeën te vinden: neem eens een kijkje op Pinterest! Hier zie je hoe anderen hun huis sfeervol hebben ingericht. De leukste ‘pins’ gebruik je om eenvoudig jouw eigen moodboard te maken.

2: Maak een plattegrond
Hoe is jouw huis ingedeeld? Hoeveel ruimte heb je en wat zijn de beperkingen? Het is handig om even een plattegrondje te maken, met de juiste afmetingen erbij. Meubelen teken je op maat er in, zodat je zeker weet dat alles past.

3: Kies jouw stijl
Ga je voor landelijk, industrieel, tijdloos of klassiek? Kies de stijl die bij jou past, ongeacht de huidige interieurtrends. Kies je dan voor elke kamer een andere stijl of geef je je interieur samenhang? Kies ook aandachtig verlichting uit, want dat bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis!

 

4: Ga voor gemak
Eerlijk is eerlijk: in jouw huis ga je leven. Kies hier en daar voor gemak, zodat je daar later de vruchten van plukt. Als je kinderen hebt dan wil je bijvoorbeeld geen bank waarop de vlekken goed te zien zijn en slecht te reinigen. Bij de Westfriese Beurs koop je daarom diverse impregneersprays die jouw nieuwe bank en/of stoelen volledig beschermen!

5: Schakel de Westfriese Beurs in
Bij de Westfriese Beurs shop je de mooiste kwaliteitsproducten, tegen aantrekkelijke outletprijzen. Daarnaast krijg je gratis interieuradvies van onze styliste Annemarieke. Dan weet je zeker dat jouw nieuwe (t)huis de plek van je dromen wordt. Kom langs op Oosterblokker 10 te Oosterblokker! Wij zijn van maandag (09:00 – 17:30 uur) tot en met zaterdag (09:00 – 17:00 uur) geopend.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies