Westfriese interieur Blogs

Lees hier onze laatste blogs!

Om inspiratie op te doen voor jouw woning, op de hoogte te blijven van wat er bij ons op de Beurs gebeurd en om tips te krijgen voor jouw nieuwe meubelen.

Column: Opa, ik wil het ook graag leren!

“Opa wilt u het mij ook leren?”, vroeg onze Eleonore afgelopen week aan mijn vader, van wie we alweer bijna 10 jaar geleden de Westfriese Beurs over hebben genomen. “U heeft het mama geleerd en mijn grote zus Annelie. Nu ben ik 12 jaar en wil ik het ook graag van u leren.”

De kleurentrends voor het najaar 2019

Angelina Jolie

Angelina Jolie en de Westfriese Beurs. Wat is het verband?

Nou, het zit zo: Een half jaar geleden kregen wij een hele mooie grote kast en eethoek binnen van een vaste klant die het geluk heeft op de Prinsengracht in Amsterdam te wonen. De kast was wel drie meter lang en de eettafel kwam met twaalf stoelen. Dat kreeg heel wat bekijks bij ons op de beurs.

Studenten en social media

Nu dat de examens achter de rug zijn en de vervolgstudies bekend zijn worden er in veel steden weer studentenkamers gezocht. Altijd een spannende tijd voor de studenten maar zeker ook voor de ouders. Omdat heel veel ouders zelf ook ooit als student zijn begonnen met spullen van de Westfriese Beurs nemen ze hun student graag mee naar ons om hun jeugd nog even te herbel…

Column: Sprookjeswonderland

De herfstvakantie is voorbij en met de vallende blaadjes beginnen bij mij de decemberfeesten alweer te borrelen. Eerst nog Sint Maarten, dat vind ik al zo leuk. Hoe gezellig is dat: de kinderen met lampionnen langs de deuren en wat mij betreft als het even kan in de regen. Dan is het niet alleen echt herfst, maar heb je gelijk een goede reden om een extra snoepje aan…

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies