Westfriese interieur Blogs

Lees hier onze laatste blogs!

Om inspiratie op te doen voor jouw woning, op de hoogte te blijven van wat er bij ons op de Beurs gebeurd en om tips te krijgen voor jouw nieuwe meubelen.

Richt je huis in met een klein budget

De inrichting van een huis kost veel geld, daar kan iedereen over meepraten. Bij de Westfriese Beurs helpen wij jou graag je woon dromen realiseren, binnen jouw budget!

Column van de maand: het griepvirus deel 2

Na alle beterschapswensen en het medeleven van veel klanten is ons team de griep weer helemaal te boven. Nu heerst er echter een heel ander virus wat niet alleen ons op de Westfriese Beurs bezighoudt maar de hele wereld: het Coronavirus.

Column van de maand: 2020!

Toch nog even snel de beste wensen, op de valreep! Wat gaat de tijd toch snel. Er is al veel over geschreven en gezegd de laatste weken maar het heeft iets moois zo, 2020. Niet alleen de tijd gaat snel, ook de verandering in de trends in interieurland gaan snel. Daar merken wij op de Westfriese Beurs ook alles van.

De trends van 2020: je shopt ze bij ons!

Ga jij in het nieuwe jaar voor een nieuwe inrichting? Dan heb jij je vast al een beetje verdiept in de trends van dit moment. Ga je mee in de okergele en mosgroene kleurtrends, wordt de zachte kleur Tranquil Dawn (dé Flexa kleur van 2020) de basis van jouw woonkamer of kies je voor warm en natuurlijk, bijvoorbeeld in de kleur terracotta? Wat je ook mooi vindt, bij ons…

Column van de maand: griep!

Oh nee, de griep!

Je hoort het overal om je heen: mensen met de griep. Nu moet ik zeggen dat wij er normaal wel goed doorheen zeilen op de Westfriese Beurs. De wijsheid van mijn vader was altijd dat het kwam doordat het bij ons in de hal altijd heel koud was. Dat zou dan weer heel goed zijn voor je weerstand! Maar of het nu komt doordat we verwarming hebben of door…

NATURAL CHIC

Ben jij toe aan een interieur dat je keer op keer blijft verrassen? Kies voor een natuurlijk interieur. De mix van aardse kleuren en materialen zorgen voor een verrassend effect. Anno 2019 gaan we voor de versie natural chic. Het verlangen naar vroeger wordt op een frisse manier in huis gehaald. Wil jij ook deze stijl in huis?

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies