De trends van 2020: je shopt ze bij ons!

Ga jij in het nieuwe jaar voor een nieuwe inrichting? Dan heb jij je vast al een beetje verdiept in de trends van dit moment. Ga je mee in de okergele en mosgroene kleurtrends, wordt de zachte kleur Tranquil Dawn (dé Flexa kleur van 2020) de basis van jouw woonkamer of kies je voor warm en natuurlijk, bijvoorbeeld in de kleur terracotta? Wat je ook mooi vindt, bij ons vind je precies de trenditems waarnaar je op zoek bent. De nieuwste collecties, maar wél tegen de outletprijzen die je bij ons gewend bent.

Natuurlijke, warme kleuren en materialen
Steen, riet, hout, jute en zelfs marmer, je zult het in 2020 steeds meer tegenkomen. Niet alleen de materialen, ook de kleuren zijn natuurlijk en warm. Terracotta, lichtgroen, okergeel, het zijn kleuren die nauw verwant zijn met de natuur en die zorgen voor een warme uitstraling. Combineer aardetinten met een mooie accentkleur en je zit in 2020 helemaal goed. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld met de mooie kussens van CLAUDI Cushions, bij ons altijd met 50% korting. Vergeet ook niet een paar mooie planten neer te zetten.

Duurzaamheid
De duurzaamheidstrend zie je niet alleen terug bij de inrichting van een huis. Mensen zijn zich over de hele linie steeds meer bewust van de stevige voetafdruk die wij op de wereld neerzetten en het effect ervan op het milieu. We kiezen daarom vaker voor biologisch eten, recycling van materialen en bijvoorbeeld duurzame energie. Wat woninginrichting betreft gaan we vaker voor tweedehands spullen en materialen en minder vaak voor plastic. Ben je op zoek naar mooie, duurzame items? Dan zit je goed bij de Westfriese Beurs, want naast hagelnieuw verkopen wij ook nog altijd écht oud!

 

Nieuwe trends, maar outlet prijzen
Heb je een strak budget, maar wil je jouw huis wel inrichten met de trends van nu? Kom dan naar de Westfriese Beurs. Onze enorme woonwinkel biedt meer dan genoeg inspiratie. Heb je hulp nodig? Spreek dan één van onze stylistes aan, zij gaan samen met jou op zoek naar de leukste combinaties. Tot snel bij de Westfriese Beurs!

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!