Blogs

Lees hier onze laatste blogs! Om inspiratie op te doen voor jouw woning, op de hoogte te blijven van wat er bij ons op de Beurs gebeurd en om tips te krijgen voor jouw nieuwe meubelen.

Let's go retro! Tips voor een jaren '60 interieur

Haal de '60s in huis met de retro schoonheid van vintage meubels! In onze winkel in Oosterblokker vind je een wisselend assortiment van echte retro meubels, om jou terug in de tijd te doen reizen.

“Almere, daar moet je echt niet zijn!” – Klant (maart 2020)

In deze bijzondere corona tijd gaat alles bij iedereen een beetje anders. Gelukkig krijgen we er met z’n allen weer meer een ritme in en kunnen we ook steeds meer dingen weer doen. Wij merken dat we weer vaker klanten krijgen die ‘’gewoon’’ even komen winkelen.

Verthuizen: de interieurtrend van 2021

Verthuizen, ook wel ‘thuis verhuizen’ genoemd, is populair. Je verhuist dan niet naar een nieuwe woning, maar geeft je huidige woning een frisse nieuwe look. Of je nu geen woonruimte kunt vinden, er kinderen uit huis gaan of je als senior zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen. Er zijn genoeg redenen om jouw woning opnieuw in te richten met meubelen die écht …

5 praktische tips voor de inrichting van jouw huis

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Of ga je verhuizen en wil je het eens helemaal over een andere boeg gooien? Wij geven je vijf praktische tips voor jouw droom(t)huis!

Zo voeg je sfeer toe aan jouw woning

Je hebt je woning ingericht met de spullen die je mooi vindt maar toch is het binnen niet zo gezellig. Je mist sfeer in huis. Dit krijgen wij steeds vaker te horen bij de Westfriese Beurs. Gelukkig vind je bij ons volop inspiratie en leuke accessoires om van jouw huis een thuis te maken. Onze interieurstylistes helpen jou daar graag bij.

Richt je huis in met een klein budget

De inrichting van een huis kost veel geld, daar kan iedereen over meepraten. Bij de Westfriese Beurs helpen wij jou graag je woon dromen realiseren, binnen jouw budget!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Afspraak Interieuradvies