Maatregelen in het kader van het coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal. Ook wij van de Westfriese Beurs nemen de nodige maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Juist nu zoveel mensen thuis zitten, zijn er velen die tijd en zin hebben om te winkelen. Ook de zoektocht naar een nieuwe woninginrichting of accessoires voor in huis hoort daar natuurlijk bij. Wij zijn geopend, maar wij vragen je wel om onze winkel alleen te bezoeken als je geen gezondheidsklachten hebt. Ook houden wij de nodige afstand, om de kans op besmetting zoveel mogelijk te verkleinen.

Mochten de richtlijnen van het RIVM wijzigen, dan updaten wij dit bericht.

Zorg goed voor jezelf en graag tot ziens bij de Westfriese Beurs!

 

Laat een reactie achter