Column van de maand: het griepvirus deel 2

Na alle beterschapswensen en het medeleven van veel klanten is ons team de griep weer helemaal te boven. Nu heerst er echter een heel ander virus wat niet alleen ons op de Westfriese Beurs bezighoudt maar de hele wereld: het Coronavirus.

Het is het onderwerp van de dag, zowel thuis met onze kinderen als op onze beursvloer met onze klanten en fabrikanten.

Fabrikanten lopen door diverse redenen al een beetje achter in het productieproces maar door de toelevering van grondstoffen uit het buitenland lopen zij nog meer achter.

Klanten vertellen verhalen over kennissen die in het buitenland op vakantie zijn geweest in landen (gelukkig geen gebieden) waar al een uitbraak is.

Zelfs onze kinderen zijn er druk mee. Eleonore wast haar handen veel en vraagt om desinfecterende gel om mee naar school te nemen. Boudewijn, onze eeuwige optimist, ziet het voordeel van 21 dagen niet naar school hoeven. Gisteravond kreeg ik een app van Annelie, die inmiddels op kamers woont in Amsterdam, of ze al boodschappen moet gaan hamsteren en zo ja, wat dan handig is. Verder dan pasta, potten saus en genoeg toiletpapier kwam ik niet.

Toch is het virus een zorgelijke toestand die voor ons allemaal grote gevolgen zou kunnen hebben. Laten we met z’n allen hopen dat het Coronavirus snel de kop wordt ingedrukt en dat ons land eraan mag ontsnappen!

Wij leven voor nu nog ons Westfriese leven alsof er niets aan de hand is. Dus kom gewoon lekker langs om nieuwe meubels of accessoires uit te zoeken. Mochten we toch allemaal in quarantaine moeten, is het wel zo fijn om een knus ingericht huis te hebben.

Groetjes,

Nella

1 reactie

  1. Cecile Karels op 14 maart 2020 om 21:32

    Dat is een heel goed advies Nella.
    En er is heel veel keus in prachtige banken.
    Zit je in ieder geval ook lekker.

Laat een reactie achter