Richt je huis in met een klein budget

De inrichting van een huis kost veel geld, daar kan iedereen over meepraten. Bij De Westfriese Beurs helpen wij jou graag je woondromen realiseren, binnen jouw budget!

A-merken met korting

Het mag dan uitdagend zijn, het is ook erg leuk om met een klein budget je interieur vorm te geven. Als je iets meer tijd besteed aan je zoektocht, dan kun je jouw favoriete must haves voor een mooie prijs vinden. Zo kun je bij de Westfriese Beurs meubelen van diverse A-merken tegen een scherpe prijs in de wacht slepen. Of je nu een hoge kwaliteit bank zoekt, die nog jarenlang mee kan, of een mooie buffetkast van echt eikenhout.

Naast meubelen vind je bij ons ook vele accessoires, waaronder kussens en plaids van Claudi. Shop deze nu met 50% korting bij ons in de winkel!

Tweede kans

Wil je jouw interieur een geheel eigen look and feel geven? Dan kun je je hart ophalen bij de Westfriese Beurs. Naast onze hagelnieuwe meubelen hebben wij ook echt oude vintage schatten. Het is niet alleen duurzaam om deze vintage meubelen een tweede kans te geven, maar het maakt jouw interieur ook uniek.

Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met de mooiste schatten van West-Friesland, maar je moet er wel snel bij zijn. Zo kregen wij van de week een echte Chesterfield bank binnen en die was binnen twee dagen alweer verkocht! De inbrenger kreeg 60% van de opbrengst, wat ook weer mooi meegenomen was.

Bij ons kun je ook jouw meubelen een tweede kans geven. Stuur een foto van het betreffende meubel met wat informatie naar info@westfriesebeurs.nl en dan kijken wij of deze via ons verkocht kan worden. Zo ja, dan ontvang jij 60% van de opbrengst!

Mee met de trends

Je hoeft geen gevulde portemonnee te hebben om mee te gaan met de laatste interieurtrends. Soms kun je al met wat kleine aanpassingen jouw inrichting weer eigentijds maken. Onze interieurstylistes hebben hier goed oog voor. Ook weten zij heel mooi hagelnieuwe meubelen te combineren met echt oude meubelen die een tweede kans verdienen. Laat je bij ons inspireren!

Kom naar de Westfriese Beurs!

Laat je door een klein budget niet tegenhouden. Bij de Westfriese Beurs vind je volop inspiratie! Kom naar onze winkel en vraag onze interieurstylistes om advies. Zij kijken ook naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Wel zo makkelijk.

Tot ziens!

Laat een reactie achter