Vacature: Verkoop/Styling

Ben jij een gedreven verkooptalent en ben je razend enthousiast over interieurstyling? Dan kun jij vol enthousiasme en inspiratie aan de slag bij de Westfriese Beurs in Oosterblokker nabij Hoorn!

Wij zoeken een enthousiaste verkoopmedewerker met oog voor styling, die affiniteit heeft met de woonbranche. Van nature ben je energiek, gastvrij en je toont initiatief.

Wie zijn wij?

De Westfriese Beurs in Oosterblokker bestaat bijna veertig jaar. Recent zijn wij vernieuwd waardoor onze winkelvloer van 5000m2 een combinatie van zowel hagelnieuwe merk meubelen als echt oude vintage meubelen bevat. Samen met leuke accessoires en speciale fotowanden zijn hier volop styling mogelijkheden. We volgen natuurlijk ook graag de laatste trends en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

Over de functie

De werkzaamheden variëren van het aanvullen en stylen van de collectie in onze winkel, het persoonlijk adviseren van klanten bij hun aanschaf van nieuwe meubelen en/of accessoires, het administratief verwerken van verkooporders, tot het meewerken aan het logistieke proces.

De werktijden zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De dagen die je daadwerkelijk werkt, gaan in overleg. Op zaterdag en feestdagen werken vind je leuk want je weet dat het dan moet gebeuren.

Wie zoeken wij?

– Je bent representatief, kunt zelfstandig werken en bent flexibel;

– Je bent klantgericht;

– Je hebt affiniteit met de woonbranche;

– Je bent op de hoogte van de laatste interieurtrends;

– Je hebt ervaring met verkoop;

– Je bent fysiek in staat om onder andere meubels te kunnen verplaatsen;

– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;

– Affiniteit met fotografie is een pré;

– Affiniteit met video en/of vloggen is een pré;

– Affiniteit met internet, zoals Marktplaats, WordPress en social media is een pré.

Wat bieden wij?

Samen met ons enthousiaste, dynamische team werk je in een energieke werkomgeving met een informele, open cultuur. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en jezelf te laten horen. Jouw expertise helpt ons namelijk onze winkeluitstraling naar een nog hoger niveau te tillen.

Je krijgt van ons een passende beloning ( €2.100,- tot €2.700,- op fulltime basis) , vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Solliciteer!

Word jij dolenthousiast van deze vacature en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie en foto o.v.v. ‘Vacature Verkoop/Styling’ . Tip: een bijzondere motivatie valt des te meer op!

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.100,00 tot €2.700,00 /maand

Laat een reactie achter