Colum van de maand: griep!

Oh nee, de griep!

Je hoort het overal om je heen: mensen met de griep. Nu moet ik zeggen dat wij er normaal wel goed doorheen zeilen op de Westfriese Beurs. De wijsheid van mijn vader was altijd dat het kwam doordat het bij ons in de hal altijd heel koud was. Dat zou dan weer heel goed zijn voor je weerstand! Maar of het nu komt doordat we verwarming hebben of doordat het een hele extreme griep is… het overkomt ons hier op de Westfriese Beurs ook.

Het begon met onze collega Jasmijn, die werd afgewisseld door onze Annemarieke, die het stokje doorgaf aan Erwin en die op zijn beurt Erik meenam. En zo komt het dat ik vandaag alleen met Esmee ben.
Nu blijkt eens de meer dat je zo allemaal je taak binnen het team hebt. De muziek aanzetten hoort niet bij mij, dus als de muziek om 11 uur nog niet aan is, FaceTime ik even met Gert-Jan om erachter te komen hoe dit werkt. Ik voelde me natuurlijk heel onhandig en werd al hoestend uitgelachen.

Ondertussen kwam er ook nog een vrachtwagen met mooie nieuwe meubels. Doordat ik net tegen een klant had verteld dat onze mannelijke collega´s ziek waren vandaag, bood hij spontaan aan om te helpen. Ik vind dat zo leuk van ons bedrijf! Er is echt contact met de klant.

Zodra we de klus geklaard hadden, dronken we mooi nog een kopje koffie in de zaal, want we waren wel toe aan pauze. Hij kocht vervolgens nog een nieuwe bank en kreeg daar natuurlijk hele mooie korting op!

Fijne week!

Groetjes, Nella

PS. We hebben een hele leuke vacature Verkoop/Styling. Sollicitaties kunnen naar nellakarsten@westfriesebeurs.nl.

Laat een reactie achter