Column van de maand: 2020!

Toch nog even snel de beste wensen, op de valreep! Wat gaat de tijd toch snel. Er is al veel over geschreven en gezegd de laatste weken maar het heeft iets moois zo, 2020. Niet alleen de tijd gaat snel, ook de verandering in de trends in interieurland gaan snel. Daar merken wij op de Westfriese Beurs ook alles van.

Twee keer per jaar gaan Gert-Jan en ik naar meubelbeurzen om de nieuwe kleuren, trends en interieurstijlen te bekijken. Wanneer de nieuwe collecties binnen zijn, combineren wij onze hagelnieuwe en echt oude meubelen en laten we daar mooie foto’s van maken voor onze website en onze social media: Facebook, Pinterest en Instagram.

Behalve dat wij dat een hele toffe combinatie vinden, sluit dat ook helemaal aan bij de duurzame, modieuze trend van nu. Wij combineren hagelnieuw en echt oud eigenlijk al jaren natuurlijk. Ook de kleur terracotta komt helemaal in en het leuke daarvan is dat die kleur ook al in is geweest in de jaren ‘30 en ‘80. Nu komt die kleur weer terug!

Ga jij voor echt oud of hagelnieuw? Wij hebben zeker de nieuwe trend kleur in huis! Onze styliste helpt jou ook graag bij het mixen en matchen van echt oude meubelen met hagelnieuwe. Met oog voor de laatste interieurtrends natuurlijk!

Kom gezellig langs en laat je inspireren.

Nella

Laat een reactie achter