De kleurentrends voor het najaar 2019

De blaadjes verkleuren aan de bomen. Het wordt vroeger donker en de kaarsjes gaan aan. We zitten weer langer binnen en krijgen dus ook meer aandacht voor het huis. Je kunt het in huis extra gezellig maken met wat kleine aanpassingen, zoals een kleurtje op de muur of leuke kussentjes en plaids in de trendkleuren van de herfst en winter 2019. Onze styliste Annemarieke neemt jou graag mee door de Westfriese Beurs om je hele interieur weer up-to-date te maken!

De kleuren van dit najaar zijn groen en de kruidentinten oranje, mosterdgeel en zalmroze. Denk bij groen aan licht vergrijsd olijfgroen tot diep flessengroen en alle tinten daartussen. Hiermee is groen een blijvertje in het interieur. Ook de natuurlijke materialen als koper, goud en staal zijn in 2019 nog helemaal hip.

Groen in huis

Groen is gemakkelijk te combineren met onder andere blauwtinten en grijstinten, maar ook de warme en kruidentinten. We zien de kleur groen ook sterk terugkomen in de nieuwe interieurtrend ‘Night Watch’ en de al langere tijd populaire ‘Botanical Jungle’ woontrend.

Een leuk groen kussentje met een natuurlijke print kan al gauw het verschil maken in jouw interieur. Wij hebben vele leuke Claudi kussens met verschillende prints, kleuren en structuren. Combineer dat met een zalmroze velvet poef, ook bij ons te vinden, en jouw interieur is weer helemaal hip.

Stoere accenten

Qua materiaal zien we stoere invloeden terug: bakstenen muren, leren meubels, hout, glas, koper, goud en staal. De industriële wandrekken van de Westfriese Beurs passen hier uitstekend bij. Hier kun je jouw vintage fototoestel, leuke fotolijstjes, boeken en opvallende planten op kwijt.

Is jouw interieur toe aan een fijne opknapbeurt en houd je van knusse en natuurlijke tinten? Put jouw inspiratie uit onze Pinterest-borden of kom langs bij de Westfriese Beurs op Oosterblokker 10-12 in Oosterblokker.

Laat een reactie achter